Hoe creëer je een band met je date

Hoe een band met je date hebben

Om als man een stap verder te komen in het datingproces is het belangrijk dat je een emotionele band met je date weet aan te maken. Zonder een klik zal het best moeilijk worden om een vrouw die je via een datingsite hebt leren kennen tot je geliefde te maken.

Vrouwen speuren al lang niet meer slechts naar een man die hen sterk nageslacht kan schenken. Deze instinctieve gedachte speelt nog slechts op de achtergrond mee. De moderne vrouw is op zoek naar een man waarmee ze een emotionele connectie voelt. Een band die er voor zal zorgen dat ze een aangename relatie met die man zal beleven. Een vrouw die je op een datingsite leert kennen zal meestal pas met een ontmoeting instemmen als ze de kans op een klik met jou aanwezig acht. Op de eerste date zul je deze connectie moeten waarmaken, of in ieder geval een stevige basis hiervoor moeten leggen. De volgende tips kunnen je hierbij van dienst zijn.

Stel je open en kwetsbaar op

Iets van gevoel en emotie laten zien heeft een positief effect op het opbouwen van een emotionele band. Het betekent uiteraard niet dat je tijdens de date in tranen moet uitbarsten of allerlei jeugd- of relatieproblemen op tafel moet gooien. Subtiele signalen zijn voldoende, want vrouwen bezitten de intuïtie om deze aan te voelen. Een kleine pauze in je relaas wanneer je vertelt dat je grootmoeder enkele jaren geleden is overleden kan wonderen doen. Zorg er na zo een moment voor dat je snel weer in je mannelijke rol terugvalt; zelfverzekerd, daadkrachtig en met een vleugje humor.

Laat positieve emoties zien

Met het uiten van positieve emoties zoals blijdschap, opwinding of verbazing kun je ook een emotionele band met je date creëren. Ze kan deze met hetzelfde enthousiasme beantwoorden, waardoor jullie beiden plotseling een connectie voelen. Ook hier geldt dat je dergelijke emoties zorgvuldig en voor korte momenten moet inzetten. Geen enkele vrouw wil een clown als partner. Val dus snel terug naar bedaardheid en rust.

Reageer op delen van het verhaal van je date waarvan je vermoed dat deze voor haar emotioneel van betekenis zijn. Ook indien je van mening bent dat het niet echt een kwestie is om emotioneel over te raken. Probeer je razendsnel in haar gedachte te verplaatsen, haar gemoedstoestand in te schatten en reageer passend. Een belangrijke noot hierbij is dat je niet overdreven meeleeft en zodoende door je date als ‘begripvolle vriend’ wordt gezien. Je solliciteert per slot van rekening naar de positie van liefdespartner.

October 15th, 2015 by