Hoe ga je van de datingsite naar een echte date

van datingsite naar echte date

Voor een man kan het soms een aardige klus zijn om een ontmoeting te regelen met een vrouw waarmee hij op datingsites in contact was. De reden hiervoor is dat de meeste vrouwen geen tijd en zin hebben om met elke man die aardig lijkt en een vlotte babbel heeft een date te arrangeren. Dit is eigenlijk best begrijpelijk, want een vrouw met een redelijk profiel kan binnen korte tijd wel tientallen aanzoeken krijgen. Om geselecteerd te worden voor een echte date zul je als man zul dus wat tact aan de dag moeten leggen.

Zorg voor voldoende interessant gespreksstof tijdens online conversaties

Vrouwen zien de chat op de datingsite als een generale repetitie voor een echte date. Wanneer je online het gesprek niet levendig en plezierig weet te houden zul je dat (volgens hen) tijdens een date ook niet kunnen. Wees dus creatief en doe je best om wat humor in de chat te krijgen. Je kans op een date wordt levensgroot bij een succesvolle aanpak van de chat(s). De vrouw zal ervan uit gaan dat ongeacht of de date wel of niet tot een relatie leidt ze in ieder geval een aangename middag of avond met je kan beleven.

Creëer een band

Vaak zijn vrouwen reeds online op zoek naar een klik met een kandidaat. Voordat ze een date maken willen ze een soort band voelen met de persoon. Als man zul je er dus voor moeten zorgen dat die emotionele connectie op de een of andere manier tot stand komt. Dit kan bijvoorbeeld door het uiten van positieve emoties zoals blijdschap, opwinding of verbazing tijdens de chat. Wanneer de andere partij op hetzelfde moment dezelfde emotie ervaart, ontstaat er reeds een kleine connectie. Ook door kwetsbaarheid en gevoel te tonen, of op de hare in te spelen, ontstaat er een band. Als de connectie sterk genoeg is zal een vrouw zonder twijfel instemmen met een voorstel voor een echte date.

Het is uiteraard belangrijk dat je betrouwbaar en stabiel overkomt. De negatieve verhalen over online dates met ‘vreemden’ die in een drama eindigen zitten vers in het geheugen van elke vrouw. Stel altijd voor om op een openbare en veilige plek de eerste ontmoeting te hebben en laat je date met haar eigen vervoer ernaartoe komen.

October 17th, 2015 by